Themis Georgoudis - Metamorphosis | Digital album

Themis Georgoudis - Metamorphosis (Digital Album)

Listen Now!
YouTube Playlist: https://bit.ly/4aGg2GF
SoundCloud: https://bit.ly/4aCoKFJ


Ο ταλαντούχος μουσικός παραγωγός της ηλεκτρονικής μουσικής Themis Georgoudis επιστρέφει πιο δημιουργικός από ποτέ για να μας παρουσιάσει το τρίτο του album με το συμβολικό τίτλο “Metamorphosis”, που κυκλοφορεί από την Upfilter Records!

Το ανανεωμένο ηχητικό τοπίο του Themis Georgoudis στο “Metamorphosis” περιλαμβάνει ένα πλούσιο μίγμα από ήχους και επιρροές, οι συνθέσεις αναπτύσσονται προοδευτικά εμπλουτίζοντας την ενορχήστρωση με ατμοσφαιρικά synths και μοναδικά samples με σκοπό τη δημιουργία ενός αιθέριου, αλλά και έντονα ρυθμικού αποτελέσματος! Σε αυτή την ιδιαίτερα εκλεκτική συλλογή, κάθε track φέρνει μια ξεχωριστή οπτική, διατηρώντας παράλληλα τη μοναδική ταυτότητα του καλλιτέχνη. Η κυκλοφορία περιλαμβάνει πολλές λαμπερές στιγμές καθώς και δύο σημαντικές και εμπνευσμένες συνεργασίες με το συγκρότημα Seven Of Hearts κα τον μουσικό παραγωγό George Toro.

Το album “Metamorphosis” του Themis Georgoudis είναι αφιερωμένο σε όσους αγκαλιάζουν το μεταμορφωτικό ταξίδι της αυτοπραγμάτωσης, αφήνοντας πίσω ότι δεν ευθυγραμμίζεται πια με την βασική τους αλήθεια.

«Μια λεπτή γραμμή χωρίζει τις επιλογές που κάνουμε και τα μονοπάτια που ακολουθούμε...»

Track list “Metamorphosis” Album

Horizons

See Me Again

Guardian Angel

Mind Bending

Forever and A Day (with Seven Of Hearts)

Eternal Touch

Moyande (with George Toro)

Themis Georgoudis


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων