Μόλις κυκλοφόρησε το νέο music video των REC και θα γίνει τα 'Καλοκαίρια' σου!

Οι REC επιστρέφουν με το απόλυτο Summer Hit, "Καλοκαίρια"!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο Καλοκαίρι, γιατί το Νο1 Pop συγκρότημα REC επιστρέφει με ένα νέο κομμάτι που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στους πιο δροσερούς και χορευτικούς ρυθμούς του καλοκαιριού! Το νέο τους single, "Καλοκαίρια", είναι έτοιμο να απογειώσει τη διάθεσή μας και να συνοδεύσει κάθε μας ξέγνοιαστη στιγμή με τον πιο εκρηκτικό τρόπο.

Με την υπογραφή των hit makers ARCADE στη μουσική και τους στίχους, το κομμάτι αποτελεί το soundtrack της πιο πολυαναμενόμενης εποχής, φέρνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στα ακουστικά μας.

Το νέο τραγούδι των REC, “Καλοκαίρια", με τους χαρακτηριστικούς ρυθμούς και το καλοκαιρινό ύφος που τους διακρίνει, το κομμάτι σε παρασύρει από την πρώτη νότα σε ένα νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο ένταση και ελευθερία.

Το "Καλοκαίρια" από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του διακρίθηκε στην δημοφιλέστερη μουσική πλατφόρμα το Spotify μπαίνοντας στις σημαντικότερες editorial playlists όπως: New Music Friday, Greek Beach Party, Hot Hits Greece, ενώ έχει προστεθεί και στην TOP50 Greece στην πρώτη 20άδα των τραγουδιών που παίζουν περισσότερο στην χώρα μας.

Celebrate the Summer με τους REC και ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο Kαλοκαίρι!


Το Video Clip, δημιουργημένο από την ATWU | Creative Hub, σε σκηνοθεσία του frontman του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη και του Harry Laps, με ένα travel + fun concept που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Μια ομάδα Ελλήνων video creators που έχουν συνεργαστεί με κορυφαία διεθνή brands ένωσε τις δυνάμεις της για να δημιουργήσει ένα βίντεο που θα μας μεταφέρει κατευθείαν στην καρδιά του καλοκαιριού!

Μέσα από το νέο τους τραγούδι και videoclip, οι REC μας ανακοινώνουν επίσημα τη συνεργασία τους με την BMW Motorrad Hellas. Ο Άρης και η Ξένια συνδυάζουν τους δυναμικούς ρυθμούς της μουσικής τους με την κορυφαία εμπειρία οδήγησης της BMW Motorrad, υποσχόμενοι να προσφέρουν νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Οι REC έχουν κάνει τη μετακίνηση στους δύο τροχούς τρόπο ζωής, φέρνοντας την ίδια ενέργεια και ελευθερία που χαρακτηρίζει τη μουσική τους και στις περιπέτειές τους στον δρόμο!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων