Κατερίνα Λιόλιου: Για 4 τελευταίες εμφανίσεις στο «Lux»

Κατερίνα Λιόλιου:
Για 4 τελευταίες εμφανίσεις στο «Lux»


Μετά από τρεις μήνες απόλυτα επιτυχημένων και sold out διήμερων, η Κατερίνα Λιόλιου ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο «Lux» με τέσσερα μοναδικά last shows.


Η Κατερίνα Λιόλιου, η επιτυχημένη και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, έδωσε το ξεχωριστό μουσικό της στίγμα στη νυχτερινή Αθήνα και για τρεις μήνες αποτέλεσε έναν από τους πιο hot προορισμούς της νυχτερινής διασκέδασης. 


Με τα hits της προσωπικής δισκογραφίας της, όπως τα «Νοικιάστηκε», «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου» και «Τελικά Σου Έστειλα» από το πρόσφατο album «1994» που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum και τα «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου» και «Η Δική Μου Η Τρέλα», καθώς και τις δυνατές ερμηνείες της, η Κατερίνα Λιόλιου χάρισε συναρπαστικές στιγμές και σφράγισε τη νυχτερινή διασκέδαση. 


Special guest o viral Dj Deleasis.


Μαζί της ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.


Συμμετέχουν ο 
Θάνος Λάμπρου και η Fani Melemeni


Η «γυναίκα της ζωής σου», Κατερίνα Λιόλιου, την Παρασκευή 31/5 και 7/6 και το Σάββατο 1/6 και 8/6 στο «Lux», για το απόλυτο closing party της φετινής σεζόν! 


Info

Lux Stage Athens - λεωφόρος Συγγρού 165, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6977 160160
Instagram: lux_stage_athens
Χορηγός επικοινωνίας: Λάμψη 92,3


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων