Demy - «Υπερφαινόμενο» | Νέο τραγούδι & music video

 Demy - «Υπερφαινόμενο»


Η Demy γίνεται «Υπερφαινόμενο» και παρουσιάζει το νέο της τραγούδι και music video, μία μουσική πρόταση – έκπληξη, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Υπερφαινόμενο» είναι το νέο βήμα στην πλούσια μουσική πορεία της Demy, το οποίο σηματοδοτεί τη μουσική της εξέλιξη και μία «στροφή» σε μοντέρνους pop ήχους. Τη μουσική υπογράφει ο Teo Pouzbouris και τους στίχους οι Demy, Teo Pouzbouris και ody icon.

Το «Υπερφαινόμενο» είναι διαθέσιμο και σε αγγλόφωνη version, ενώ συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video. Στο video, που σκηνοθέτησε η Lydia Tseda, βλέπουμε τη «μεταμόρφωση» και την απελευθέρωση της Demy, με τις οποίες εγκαινιάζει τη νέα συναρπαστική σελίδα της καριέρας της.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Demy ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά της. Ήδη έχει ανακοινωθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στη μίνι σειρά «Η Μαρία Που Έγινε Κάλλας», σε σκηνοθεσία και σενάριο Όλγας Μαλέα, την οποία θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και το νέο θεατρικό βήμα της.
 

Βρείτε το «Υπερφαινόμενο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/yperfainomeno

English version:
https://bfan.link/hyperphenomenal

Δείτε το video:


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων