Sam Feldt, JVKE & Anitta - "Mi Amor"

ΟΙ SAM FELDT, JVKE ΚΑΙ ANITTA ΒΓΑΖΟΥΝ
ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΛΑΤΙΝ 
DANCE-POP ΤΡΑΓΟΥΔΙ 
“MI AMOR” 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Ο κορυφαίος στα chart παραγωγός, Sam Feldt, συνεργάστηκε με τον ανερχόμενο pop καλλιτέχνη, JVKE, και την παγκοσμίου φήμης Λατινοαμερικάνα, Anitta, και κυκλοφορούν το συναρπαστικό latin dance – pop track "Mi Amor", το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Με τις ζωντανές λάτιν επιρροές του και τη μεταδοτική καλοκαιρινή του διάθεση, το single είναι έτοιμο να μαγέψει το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο και να γίνει το αγαπημένο hit του καλοκαιριού για το 2024.

Ο JVKE, γνωστός για τους πρωτοποριακούς του ήχους, απέκτησε ιδιαίτερα γρήγορα ένα τεράστιο κοινό. Η πρόσφατη επιτυχία του "Golden Hour" έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams, καθιστώντας τον σημαντική φιγούρα της σύγχρονης ποπ. Η Anitta, μια παγκόσμια δύναμη, προσδίδει στο τραγούδι μία πλούσια πολυπολιτισμική διάσταση, μέσω της πολύγλωσσης εμπειρίας της και του δυναμικού στυλ ερμηνείας της. Με το "Mi Amor", ο Sam Feldt, ο JVKE και η Anitta συνεργάζονται ώστε να δημιουργήσουν ένα hit που είναι πολλά περισσότερα από «απλή μουσική».

Εξερευνώντας τα θέματα της αγάπης και της σύνδεσης μέσα από πνευστά όργανα και μεταδοτικούς λάτιν ρυθμούς, το "Mi Amor" αποτέλεσε σημείο καμπής για τον Sam Feldt. Το τραγούδι ολοκληρώθηκε σε διάστημα δύο ετών, ενώ το ταξίδι ξεκίνησε όταν ο Feldt άρχισε να συνεργάζεται με τον JVKE. Τα φωνητικά του JVKE γοήτευσαν τον Feldt, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τα πνευστά με ζωντανή μπάντα με σκοπό να δημιουργήσει ένα αυθεντικό, λάτιν, ποπ hit. Η προσθήκη της Anitta προσέδωσε έναν πολύγλωσσο πλούτο, ενισχύοντας, έτσι, την παγκόσμια απήχηση του τραγουδιού. Η αφοσίωση όλων των εμπλεκομένων εξασφάλισε τη δημιουργία μιας σίγουρης επιτυχίας.

Με τη μεταδοτική του ενέργεια και την ειλικρινή του αφήγηση, το "Mi Amor" υπόσχεται να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο της μουσικής. Από τα συναισθηματικά φωνητικά του JVKE μέχρι και τη δυναμική απόδοση της Anitta, κάθε πτυχή αυτού του τραγουδιού αναδεικνύει το τεράστιο ταλέντο και τη δημιουργικότητα των τριών αυτών καλλιτεχνών.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων