SPICY POST EVENT PRESS RELEASE: DESPOND CHILD ROCKS THE PARTHENON - THE MASTERCLASS

HIT MAKER TO THE STARS!


Ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός
συνθέτης & παραγωγός κορυφαίων επιτυχιών
Desmond Child
με την τιμητική παρουσία του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά
παρουσίασε την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ένα μοναδικό Masterclass session για τα
αριστουργήματα που έχει χαρίσει στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία!


Στο Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Cotsen Hall

Τη βραδιά παρουσίασε η Δάφνη Καραβοκύρη!










Στο Masterclass έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο!

Τον Desmond Child τίμησαν με την παρουσία τους οι: Φωκάς Ευαγγελινός, Γιώργος Λεμπέσης, Θοδωρής Μαραντίνης, Βικτώρια Χαλκίτη, Idra Kayne, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Τίτος, Νίκος Μίχας, Silia Kapsis, Άκης Δείξιμος, Αντώνης Σκόκος, Αντώνης Μιντζέλος, Τόνυ Κονταξάκης, Βασιλική Καρακώστα, Νίκος Τερζής, Ζαν Μπατίστ, Ναυσικά, Σαλίνα Γαβαλά,

Παρευρέθηκαν επίσης, ο κος Τάσος Μπούρας εκδότης της εφημερίδας Sportday, ο συνθέτης και παραγωγός Φοίβος, ο CEO της Spicy Γιώργος Σταμπόλης, η Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου από την Αυτοδιαχείριση, ο Γιώργος Σκίντζας, ο Δημήτρης Βραχνός, ο Τάσος Παπαναγιώτου, και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφίες: Θωμάς Δασκαλάκης NDP Photo Agency





















 

Ο κορυφαίος hit maker, Desmond Child μας ταξίδεψε σε μαγικές στιγμές αφηγούμενος ιστορίες από την πολυπολιτισμική ζωή του και φυσικά από τη μεγάλη σταδιοδρομία του!

Μοιράστηκε εμπειρίες, τεχνικές σε real time και μας παρουσίασε videos και ηχητικά ντοκουμέντα από τη διαδικασία δημιουργίας και ηχογράφησης των πιο γνωστών επιτυχιών του, καθώς και τις συνεργασίες με τους μεγαλύτερους αστέρες του κόσμου.

Εξήγησε βήμα βήμα πως έγραψε το “I Ηate Μyself For Loving You” με την Joan Jett, το “Livin’ La Vida Loca” με τον Ricky Martin αλλά και το “Waking Up In Vegas” με την Katy Perry. Τους ακούσαμε να συνομιλούν, να μοιράζονται ιδέες και το “work in progress” να καταλήγει σε παγκόσμια επιτυχία!

Το soundtrack της ζωής μας συμπεριλαμβάνει τα εμβληματικότερα τραγούδια του που είναι παγκόσμια hits, διαχρονικές μελωδίες και στίχοι που έχουν χαραχτεί στο μουσικό DNA της pop και της rock μουσικής σκηνής.

Από το αγαπημένο του, όπως μας εκμυστηρεύτηκε "Livin' On A Prayer" με τους Bon Jovi, το "I Was Made For Lovin' You” με τους Kiss, τo “Just Like Jesse James”με τη Cher αλλά και μέχρι το “Poison” με τον Alice Cooper και το πρόσφατο“Kings & Queens” με την Ava Max.

Έπαιξε και τραγούδησε στο piano το “Weird”, Το Livin’ On A Prayer αλλά και το “Angel” μαζί με την ξεχωριστή Idra Kayne.


Η βραδιά είχε όμως και μία μεγάλη έκπληξη!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και αγαπημένος του φίλος, Σάκης Ρουβάς αποδέχτηκε την πρόσκληση του, ανέβηκε στη σκηνή και μοιράστηκαν με το κοινό ιστορίες από τη δισκογραφική συνεργασία τους μαζί με τον Φοίβο για το album «Όλα Καλά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στην πραγματικά συγκινητική ομιλία του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του Ηρωδείου το 2022 στη μεγάλη συναυλία του Desmond Child Rocks The Parthenon για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του διεθνούς ρεύματος υποστήριξης και της δημόσιας συμπάθειας υπέρ της επανένωσης των ιερών μαρμάρων του Παρθενώνα στο πραγματικό τους σπίτι, στον τόπο που γεννήθηκαν.

Λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή τραγούδησε παρέα με τον Desmond την επιτυχία τους «Μια Ζωή Μαζί (The Light)».

Στο πιάνο τους συνόδευσε ο μοναδικός Αντώνης Σκόκος.


Ακολούθησε ένα Q & A με ερωτήσεις του κοινού στις οποίες απάντησε με τον δικό του χαρισματικό τρόπο.

Στο τέλος του Masterclass, υπέγραψε oνομαστικά και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά στην ουρά, το βιβλίο του LIVIN' ON A PRAYER: BIG SONGS BIG LIFE που κυκλοφορεί και σε ελληνική έκδοση!

Βρες το δικό σου αντίτυπο εδώ:
https://lebeepublications.gr/shop/livin-on-a-prayer/?utm_source=spicy&utm_medium=deltio-typou&utm_campaign=livin_on_a_prayer&utm_id=desmond-release


Ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του στον εντυπωσιακό κήπο του Cotsen Hall όπου ο Desmond Child δε σταμάτησε να συνομιλεί με τον κόσμο, που βρέθηκε εκεί!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων