Γιώργος Θεοφάνους - «Πολλά τραγούδια ακόμα» | Live album

Γιώργος Θεοφάνους - «Πολλά τραγούδια ακόμα»
Live album


Τραγουδούν: Στέλλα Καλλή, Όλγα Βενετσιάνου, Νίκος Παπουτσής


Ο Γιώργος Θεοφάνους χαρίζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με δεκάδες από τα επιτυχημένα και διαχρονικά τραγούδια που έχει γράψει, μέσα από το live album «Πολλά Τραγούδια Ακόμα». Τραγουδούν η Στέλλα Καλλή, η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής.

Στο «Πολλά Τραγούδια Ακόμα», που κυκλοφορεί στις streaming πλατφόρμες από την Panik Oxygen, περιλαμβάνονται, σε ζωντανή εκτέλεση, 84 από τα αμέτρητα τραγούδια που έχει συνθέσει ο Γιώργος Θεοφάνους, τα οποία έχουν ερμηνεύσει δεκάδες καλλιτέχνες κι αποτελούν διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας.

Το «Πολλά Τραγούδια Ακόμα», με τις εξαιρετικές φωνές της Στέλλας Καλλή, της Όλγας Βενετσιάνου και του Νίκου Παπουτσή, ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων του Γιώργου Θεοφάνους στο «Cash», όπου έχει γράψει ιστορία καθώς εδώ και 5 χρόνια όλες οι παραστάσεις του έχουν γίνει sold out.
 
Βρείτε album στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/polla-tragoudia-akoma


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Πάμε θέατρο.. Η "Φθινοπωρινή ιστορία" του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη με την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά στο Θέατρο Αργώ από τις 3 Νοεμβρίου / 2ος χρόνος επιτυχίας

Γιώργος Καριπίδης - "Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ζωντανά τον χειμώνα"

Οι νέες κυκλοφορίες της Meditelectro

Κωνσταντίνος Αργυρός: no1 σε Spotify & ραδιόφωνα ταυτόχρονα

Δημήτρης Κορφιάτης - «Άντε να μη σου πω» | Νέο τραγούδι & music video