Seno x Display - «Party» | Το music video διαθέσιμο τώρα στο YouTube

 Seno x Display - «Party»


Ο Seno, ένας από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με ξεχωριστή χροιά, δίνει το σύνθημα για το πιο δυνατό «Party» του φετινού καλοκαιριού, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον γνωστό Dj και παραγωγό Display.

Το «Party», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα μοντέρνο track, γεμάτο με τη μοναδική ενέργεια των δύο καλλιτεχνών και μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ανατρεπτικό music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Ο Seno είναι ένας arist που έχει προκαλέσει αίσθηση από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα. Κάνει ραπ, ποπ και R&B μουσική, ενώ πειραματίζεται με τη φωνή του και γράφει στίχους συνδυάζοντας τους με μελωδικούς ρυθμούς. Στόχος του Seno, ο οποίος εμφανίστηκε στα φετινά Mad VMA με τον Stan Αντιπαριώτη και τον FY, είναι να δημιουργεί κομμάτια που ξεχωρίζουν, όπως ακριβώς συμβαίνει με το «Party».
 

Δείτε το video:


Βρείτε το «Party» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/party-seno


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων