Το viral remix του Rivo στο "In And Out Of Love" του Armin van Buuren μόλις κυκλοφόρησε

Το viral remix του Rivo στο "In And Out Of Love" του Armin van Buuren
μόλις κυκλοφόρησε


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 
Το πλέον ανερχόμενο αστέρι, ο Γάλλος DJ και παραγωγός Rivo, μόλις κυκλοφόρησε το επιτυχημένο και πολύ-αναμενόμενο remix του στο εμβληματικό hit του Armin van Buuren "In And Out Of Love". Η νέα εκτέλεση είναι τώρα διαθέσιμη από την Panik Records.

Η συναισθηματική Afro-house version του Rivo προσφέρει μια φρέσκια και δυναμική εκδοχή ενός αγαπημένου κλασικού τραγουδιού, διοχετεύοντας το μοναδικό στυλ του καλλιτέχνη, το οποίο, τους τελευταίους μήνες, έχει γοητεύσει το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήδη γνωστό χάρη στα πολλαπλά teasers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το hit έχει ξεπεράσει τις 15 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, ενώ δεν λείπει από καμία εμφάνιση του Rivo. Οι θαυμαστές τόσο του Armin van Buuren όσο και του Rivo περίμεναν με ανυπομονησία αυτή την κυκλοφορία, την οποία διέδιδαν μέσω video με tag τον Armin.


Η απάντηση του Rivo στο πώς προέκυψε το remix: «Άκουσα το “In And Out of Love” σε ένα club και εντυπωσιάστηκα τόσο από τη φωνή της τραγουδίστριας όσο και από τα συναισθήματα που μου προκαλούσε. Κατάλαβα αμέσως ότι θα έπρεπε να κάνω κάποιο remake με το hit αυτό. Έφτιαξα ένα πρόχειρο demo, το δοκίμασα ζωντανά το ίδιο βράδυ και το ανέβασα στο TikTok. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκλονιστική και ο Αrmin επικοινώνησε μαζί μου 3 μέρες μετά τη δημοσίευση».

«Το remix του Rivo στο 'In And Out Of Love' έδωσε άλλον αέρα στο τραγούδι», δήλωσε ο Armin van Buuren. «Είμαι ενθουσιασμένος με την αλλαγή αυτή και χαίρομαι πολύ που οι θαυμαστές θα βιώσουν αυτή τη μοναδική εκτέλεση. Η υποστήριξη νέων ταλέντων αποτελούσε πάντα προτεραιότητά μου, ενώ η όρεξη του κόσμου για δημιουργικότητα και το πάθος του Rivo κάνει αυτή τη συνεργασία ακόμη πιο εύκολη».

Ο Rivo πρoοσέθεσε: «Με τιμά απίστευτα το ότι το hit κυκλοφόρησε μέσω της Armada και είμαι βαθιά ευγνώμων στον Armin van Buuren για τη συνολική του υποστήριξη».

Aυτή είναι η δεύτερη φορά που η δουλειά του Rivo επιλέγεται από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, καθώς είχε προηγηθεί και το remix στο "You & Meτου Disclosure που μετατράπηκε σε παγκόσμια επιτυχία.

To “In and Out Of Love” είναι διαθέσιμο τώρα.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων