Πάμε θέατρο.. ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ «Τότε, τώρα, πάντα» η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού στο Θέατρο Άλσος !

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
«Τότε, τώρα, πάντα»
η νέα επιθεώρηση του καλοκαιριού
στο Θέατρο Άλσος



Με μια λαμπερή πρεμιέρα και ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα ξεκίνησαν οι παραστάσεις της φαντασμαγορικής επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος.


Οι υπέροχες ερμηνείες, των Θοδωρή Αθερίδη, Δημήτρη Γκοτσόπουλου, Λευτέρη Ελευθερίου, Ελένης Καστάνη, Κώστα Κόκλα, Αντώνη Λουδάρου, Δήμητρας Ματσούκα, Ματίνας Νικολάου, Ντορέττας Παπαδημητρίου και Σταμάτη Φασουλή ενθουσίασαν το κοινό ενώ μοναδικές στιγμές χάρισαν με την guest εμφάνιση τους η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος έγραψε και το κείμενό του. Ξεχωριστή είναι η συμβολή των νεότερων Τραϊάνας Ανανία, Άννας Μάγκου, Μιχάλη Παπαδημητρίου, Δέσποινας Πολυκανδρίτου και Φαίης Φραγκαλιώτη.


















«Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος. Μια παράσταση για το σήμερα και το χθες. Μια παράσταση που δεν χαρίζεται σε τίποτα και σε κανέναν. Γιατί μέσα από μια πολιτική ματιά σχολιάζει άλλοτε με καυστικό τρόπο κι άλλοτε με γέλιο τα σημεία των καιρών μας. Η αληθινή επιθεώρηση είναι εδώ με πρωταγωνιστή όλη την Ελλάδα του σήμερα.
















Οι influensers, μια Barbie, η μανία μας με το κινητό, η εικονική πραγματικότητα, οι πανελίστες, οι τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή και αγαπήθηκαν, η μεσαία τάξη, τα κινήματα, η κοινωνική μας ζωή, η χαμένη επικοινωνία μας, είναι μερικά από τα θέματα που διαχειρίζονται τα κείμενα του Σταμάτη Φασουλή αλλά και των Θοδωρή Αθερίδη, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Κυριακή
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30 / Ώρα προσέλευσης 19:30


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων