Μίλτος Χαρόβας - «Πόσο θα ήθελα» | Το music video για το νέο του single

 Μίλτος Χαρόβας - «Πόσο θα ήθελα»


Ο Μίλτος Χαρόβας, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της νεότερης γενιάς καλλιτεχνών, παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο music video που γυρίστηκε στο Λονδίνο το νέο τραγούδι του, «Πόσο Θα Ήθελα».

Το «Πόσο Θα Ήθελα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, στο οποίο ο Μίλτος Χαρόβας ξεδιπλώνει και το έμφυτο συνθετικό του ταλέντο, καθώς υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Στο music video του «Πόσο Θα Ήθελα», ο Μίλτος Χαρόβας μεταφέρει την ενατένιση για το πρόσωπο που συνεχώς έχει στο μυαλό του και λαχταρά σε διάφορες στιγμές, εκφράζοντας την επιθυμία να έρθουν ακόμα πιο κοντά. 

Τα γυρίσματα του video έγιναν σε ένα εκπληκτικό white space studio στο κεντρικό Λονδίνο, καθώς και σε παγκοσμίου φήμης εξωτερικές τοποθεσίες της πόλης, όπως το Covent Garden, το Piccadilly Circus και το Soho. Την καλλιτεχνική διεύθυνση ανέλαβε ο Alex Charovas και τη σκηνοθεσία ο Dan Erman, ενώ το styling έκανε ο Βρετανός στυλίστας Callum Vincent, επιλέγοντας για τον Μίλτο Χαρόβα archive κομμάτια από μεγάλους σχεδιαστές μόδας.
 
Το «Πόσο Θα Ήθελα» είναι το δεύτερο τραγούδι του Μίλτου Χαρόβα, μετά το «Σώμα Δανεικό» που απέσπασε θετικά σχόλια και κριτικές. Ο νεαρός καλλιτέχνης, που ξεχώρισε για τις εξαιρετικές του ερμηνείες κι εμφανίσεις στο «X Factor», συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη Της Ελιάς».

 

Δείτε το video:

Βρείτε το «Πόσο Θα Ήθελα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων