Μαρίνα Λάμπρου - «Χάνομαι στο κενό» | Το music video για το viral τραγούδι της

 Μαρίνα Λάμπρου - «Χάνομαι στο κενό»


Η Μαρίνα Λάμπρου, μία χαρισματική τραγουδίστρια με έμφυτο ταλέντο, κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το «Χάνομαι Στο Κενό», που κυκλοφορεί από την Arcade Music και την Panik Records.

Το «Χάνομαι Στο Κενό» είναι ένα μελωδικό τραγούδι με τη σαγηνευτική φωνή της Μαρίνας Λάμπρου, η οποία μόλις τελείωσε το σχολείο, φοιτά σε ωδείο και παίζει πιάνο. Μάλιστα, η ίδια ξεδιπλώνει ακόμα περισσότερο την καλλιτεχνική φύση της, καθώς έγραψε τους στίχους, αλλά και τη μουσική μαζί με τους Arcade.

Το «Χάνομαι Στο Κενό», που έχει γίνει viral στο TikTok πριν ακόμα κυκλοφορήσει, συνοδεύεται από ένα artistic και κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.


Δείτε το video:

Βρείτε το  «Χάνομαι Στο Κενό» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/xanomai-sto-keno


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων