Οι London Grammar κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους "Into Gold"

ΤΟ "INTO GOLD" EINAI TO KAINOYΡΙΟ SINGLE TΩΝ LONDON GRAMMAR

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Οι London Grammar κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο single τους "Into Gold"μέσω της Panik Records/Sony Music

Το νέο αυτό single δίνει μίας πρώτης τάξεως "γεύση" στο επερχόμενο album των London Grammar, που τώρα βρίσκονται σε εκείνο το σημείο της ζωής και καριέρας τους, στο οποίο η αναδρομή στο παρελθόν προσφέρει τη δυνατότητα στοχασμού για το μέλλον. Έχοντας απολαύσει πάνω από μία δεκαετία τεράστιας επιτυχίας στη μουσική βιομηχανία, το single αυτό σηματοδοτεί την απόφαση του συγκροτήματος να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να «γευτούν» μια νέα αίσθηση ελευθερίας.


Μιλώντας για το νέο single, η Hannah Reid δήλωσε: "Το Into Gold σχετίζεται με το πένθος για την απώλεια και την προσπάθεια να ξεπεράσει κανείς μια βαθιά θλίψη. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς θυμίζει τους παλιούς London Grammar. Όσο κι αν αγαπώ την παλιά μας μουσική, παρατηρώ σίγουρα το πόσο διαφορετική ακούγεται η φωνή μου στις παλιές μας κυκλοφορίες σε σχέση με τις καινούριες -  στις παλιές φέρνει περισσότερη θλίψη. Νομίζω ότι στους «νέους» London Grammar, μπορεί να αγγίζουμε θέματα που είναι θλιβερά, αλλά τα προσεγγίζουμε με ένα περισσότερο εορταστικό τρόπο."

Το "Greatest Love" έρχεται μετά το πολυβραβευμένο από τους κριτικούς και no 1 σε πωλήσεις album, "Californian Soil", το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 και χάρισε στο συγκρότημα τη δεύτερη υποψηφιότητα BRIT για το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα. Το νέο album θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2024.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων