Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!


Το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, Αναστασία, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο 13ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 λέγοντάς μας το δικό της ξεχωριστό “Allo”, παρέα με τον Μιχάλη Ρακιντζή!


Το απόλυτο “back to school” event της χρονιάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas, με την αγαπημένη Αναστασία, να αποχαιρετά το καλοκαίρι και να μας βάζει με τον καλύτερο μουσικό τρόπο σε “back to school” διάθεση!







Η οικοδέσποινα και ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, Γιώτα Τσιμπρικίδου, καλωσόρισε επί σκηνής την Αναστασία, η οποία μέσω συζητήσεων και παιχνιδιών, μοιράστηκε με το κοινό στιγμές από τη ζωή αλλά και την πορεία της στην μουσική.



Η τραγουδίστρια, έχοντας αποσπάσει το χειροκρότημα των ακροατών του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ερμηνεύοντας προσωπικές επιτυχίες όπως το «Μυστικό», «Αμαρτίες», «Ακρόπολη» και «Λίγο Λίγο», υποδέχτηκε στη σκηνή τον καλεσμένο της, Μιχάλη Ρακιντζή.


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, συνθέτης και δημιουργός, αφού τραγούδησε με το δικό του μοναδικό τρόπο “S.A.G.A.P.O” στην κατάμεστη αίθουσα, ένωσε τη φωνή του με της Αναστασίας, ερμηνεύοντας παρέα διαχρονικές επιτυχίες του όπως το «Δικός σου για πάντα».


Το 13o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» σήμανε την έναρξη της σεζόν με τη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens να γεμίζει με τη φωνή του κοινού!



Οι ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ενώθηκαν για ακόμη μια φορά μέσα από τις ερμηνείες αγαπημένων καλλιτεχνών και τον μαγικό συνδυασμό δυο διαφορετικών μουσικών ειδών!





Χορηγοί της μαγικής βραδιάς ήταν:
Novibet – αυτό που θες απ’ το παιχνίδι σου!
Δ.Ε.Η. – Με την ενέργεια της Δ.Ε.Η.!
La Vie en Rose by Dimitra Katsafadou – Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης!






Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Stella Shanti - «Καθρέφτης» | Νέο τραγούδι & music video

APON: «Σαρώνει» το Spotify με τα hits «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα»

Νίκος Μακρόπουλος - Σου έχω αγάπη μεγάλη | Νέο τραγούδι & music video