Tate McRae - It's ok I'm ok | Νέο τραγούδι & music video

H TATE MCRAE ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ SINGLE "ΦΩΤΙΑ"

AKOΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Σήμερα, η πολυπλατινένια star της pop μουσικής βιομηχανίας, Tate McRae, κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο single της, "It's ok I'm ok", μέσω της Panik Records/Sony Music. Γραμμένο και σε παραγωγή των πολυεπιτυχημένων Ryan Tedder (Taylor Swift, Beyoncé), ILYA (Ariana Grande, ROSALÍA) και Savan Kotecha (The Weeknd, Ellie Goulding), το "It's ok I'm ok" σηματοδοτεί την αφετηρία ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα της πολυταλαντούχου καλλιτέχνη. 


Διαθέτοντας ένα ακαταμάχητο ρεφρέν, το νέο αυτό single συνοδεύεται από ένα άκρως χορευτικό music video που κόβει την ανάσα. Σε σκηνοθεσία της 
Hannah Lux Davis (Doja Cat, Charlie XCX) και χορογραφία του Sean Bankhead (Cardi B, Lil Nas X), το ξεσηκωτικό music video παρουσιάζει την Tate McRae να αναδεικνύει το μουσικό και χορευτικό της ταλέντο στους δρόμους της πόλης, με την παρουσία της είναι ταυτόχρονα επιβλητική και σαγηνευτική, παρασύροντας, έτσι, και τους θαυμαστές της σε μία μοναδική εμπειρία.

Η Tate προσθέτει: "Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη που μοιράζομαι το 'It's ok I'm ok' με τους θαυμαστές μου και ξεκινάει αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Το τραγούδι αυτό είναι το αποτέλεσμα αναστοχασμού όλων των σχέσεών μου μέχρι σήμερα και δείχνει το πόσο έχω μεγαλώσει και μάθει από τις προηγούμενες εμπειρίες μου. Πρόκειται για ένα τραγούδι που, με έναν περισσότερο παιχνιδιάρικο τρόπο, αναφέρεται στο πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζεις την αξία σου και να μην θέλεις να γυρίσεις στο παρελθόν."

Το "It's ok I'm ok" μάς δίνει μία πρώτη γεύση της μουσικής της Tate μετά το πολυαναμενόμενο 2o album της για το 2023, "THINK LATER", το οποίο έκανε ντεμπούτο στο #4 του Billboard album chart. Διανθισμένο με pop ήχους και κολλητικούς στίχους, το album περιλαμβάνει το 3x πλατινένιο single "greedy" με πιστοποίηση RIAA, το οποίο χάρισε στην Tate το #1 στο Billboard Global 200 chartστο Global Excl. US chart, στο Global chart του Spotify και το #1 στο Top 40 radio.

Αυτή τη στιγμή, η Tate McRae βρίσκεται στην παγκόσμια sold out περιοδεία της "THINK LATER TOUR" σε Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Βόρεια Αμερική, Ασία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Mε μόνο λίγες συναυλίες να έχουν απομείνει, σε αυτή την περιοδεία έχει η Tate έχει καταφέρει να ερμηνεύσει τα τραγούδια της στους πιο εμβληματικούς χώρους της καριέρας της, ενώ, μάλιστα, τον περασμένο μήνα, έδωσε το πρώτο της headline show στο Madison Square Garden.




 Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Stella Shanti - «Καθρέφτης» | Νέο τραγούδι & music video

APON: «Σαρώνει» το Spotify με τα hits «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα»

Νίκος Μακρόπουλος - Σου έχω αγάπη μεγάλη | Νέο τραγούδι & music video