Οι London Grammar στο πολυαναμενόμενο 4ο album τους "The Greatest Love"

LONDON GRAMMAR: TO ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ALBUM ΤΟΥΣ
"THE GREATEST LOVE" ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!


AKOΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Οι ακαταμάχητοι London Grammar ξαναχτυπούν με το πολυαναμενόμενο 4ο album τους, "The Greatest Love", το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records/Sony Music. Το νέο αυτό μουσικό project των Hannah Reid, Dan Rothman και Dot Major έρχεται 11 χρόνια μετά το διπλά πλατινένιο debut album τους "If You Wait", το οποίο κυκλοφόρησε όταν ακόμη το συγκρότημα ήταν σε εφηβική ηλικία.

Έχοντας χαράξει τη δική τους, μοναδική πορεία και μετρώντας πολλές επιτυχίες και αμέτρητες sold-out συναυλίες, έχοντας πουλήσει πάνω 3 εκατομμύρια album παγκοσμίωςδύο εξ αυτών στο Νο.1 των πωλήσεων, έχοντας κατακτήσει ένα Ivor Novello αλλά και πολλές υποψηφιότητες για BRIT Award στο ενεργητικό τους, οι London Grammar θέλουν με το "The Greatest Love" να "γιορτάσουν" τη δημιουργική τους ελευθερία και να ξεκινήσουν θριαμβευτικά τη δεύτερη δεκαετία τους στη μουσική βιομηχανία.

Η Hannah Reid δήλωσε: "Το τι σημαίνει για εμένα αυτό το album δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων που, ανεξαρτήτως από το τι συμβαίνει στη ζωή μου, η τέχνη συνεχίζει να με καθορίζει. Το να μοιραζόμαστε την τέχνη μας με άλλους ανθρώπους θα είναι πάντα το πάθος μας. Ελπίζουμε το album αυτό να σας αρέσει και ελπίζουμε να βρείτε κι εσείς τη μεγαλύτερη αγάπη σας", κάνοντας έτσι ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με τον τίτλο του album "The Greatest Love".

Οι London Grammar ανακοίνωσαν πρόσφατα τη μεγαλύτερη - μέχρι σήμερα - περιοδεία τους, με τα εισιτήρια για το tour τους στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχουν σχεδόν εξαντληθεί, παρόλο που η πώλησή τους ξεκίνησε μόλις λίγες εβδομάδες πριν. Η περιοδεία τους, η οποία σηματοδοτεί τα δέκα χρόνια επιτυχιών του συγκροτήματος, θα ξεκινήσει το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθεί σε μία στιγμή "ορόσημο" για την καριέρα τους, με τους ίδιους ως headliners στην O2 Arena του Λονδίνου, στις 14 Νοεμβρίου. Μεταξύ των εμφανίσεων του συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, περιλαμβάνονται και οι συναυλίες στο OVO Hydro στη Γλασκόβη, στις 11 Νοεμβρίου, και στην AO Arena, στο Μάντσεστερ, στις 12 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει και η περιοδεία τους στην Ευρώπη, η οποία είναι ήδη σχεδόν sold-out.

Τα νέα για τις συναυλίες δημοσιοποιήθηκαν μόλις λίγες ημέρες  μετά την εμφάνισή του συγκροτήματος στο Glastonbury Festival, ως headliners στο The Park Stage, προσελκύοντας, μάλιστα, αριθμό ρεκόρ κοινού - ένα από τα μεγαλύτερα που έχει συγκεντρωθεί ποτέ στην εν λόγω σκηνή. Ήταν, επίσης, επικεφαλής του Latitude Festival το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το "Τhe Greatest Love" ακολουθεί το No. 1 σε πωλήσεις album τους, "Californian Soil", το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 και χάρισε στο συγκρότημα τη δεύτερη υποψηφιότητα BRIT για το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα. Το πρώτο single από το 4ο album τους, "House", κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, ενώ, έπειτα, ακολούθησαν και τα πολυεπιτυχημένα singles "Kind Of Man", "Into Gold" και "Fakest Bitch".


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Stella Shanti - «Καθρέφτης» | Νέο τραγούδι & music video

APON: «Σαρώνει» το Spotify με τα hits «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα»

Νίκος Μακρόπουλος - Σου έχω αγάπη μεγάλη | Νέο τραγούδι & music video