Το νέο album του Purple Disco Machine κυκλοφόρησε

Ο PURPLE DISCO MACHINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟMENO ALBUM ΤΟΥ "PARADISE"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Η μεγάλη στιγμή για τον Purple Disco Machine έφτασε! Ο μαέστρος της ντίσκο, όπως πολύ σωστά τον αποκαλούν, παρουσιάζει σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, το 3ο album του, "Paradise" μέσω της Panik Records/Sony Music.
 
Σε αυτό το album εμφανίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο θρυλικός Nile Rodgers, οι Metronomy, ο Jake Shears, ο Duke Dumont, οι Sophie and the Giants, οι Nothing But Thieves, αλλά και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες.
 
Έχοντας πολλές διακρίσεις και επιτυχίες στα charts, μεταξύ των οποίων και ένα βραβείο Grammy για το remix του "About Damn Time" του Lizzo, καθώς και τα αγαπημένα τραγούδια "Body Funk", "Dished (Male Stripper)", "Rise", "Playbox", αλλά και τα πρόσφατα singles "Bad Company" και "Higher Ground", ο Purple Disco Machine έχει εδραιωθεί ως ένας από τους βασικούς παίκτες της dance μουσικής.
 
Έπειτα από δυόμιση χρόνια προετοιμασιών, ο παραγωγός είναι πλέον έτοιμος να μεταφέρει τους ακροατές απευθείας στα dancefloors με αυτή την ξεσηκωτική δόση nu-disco, έχοντας σκεφτεί κάθε λεπτομέρεια για τη δημιουργία ενός διαχρονικού soundtrack που συνδυάζει τη νοσταλγία με τη νεωτερικότητα. 
 
Το "Can't Stop Loving You", αποτελεί ένα τραγούδι σε πιο ήπιους ρυθμούς, καθώς το τέμπο των τραγουδιών πέφτει αισθητά στο μέσο του album, ενώ τα funk riffs κατέχουν περίοπτη θέση σε singles όπως το "All My Life" με τον Βέλγο παραγωγό, The Magician, και το "Heartbreaker" με το απόλυτο δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής, Chromeo, το οποίο παίρνει sample από το "Hypnotic Tango" των My Mine.
 
Σχολιάζοντας το "All My Life'" ο Purple Disco Machine δήλωσε: «Είναι το τελευταίο τραγούδι που έγραψα για το album. Έψαχνα ένα ανεβαστικό, καλοκαιρινό τραγούδι που θα μπορούσα να παίζω στα set μου. Έτσι, ζήτησα από τον The Magician, τον οποίο συνάντησα πέρσι στο Tomorrowland, να συνεργαστούμε. Δουλέψαμε για πρώτη φορά πάνω στην instrumental έκδοση, την οποία και έπαιξα στις συναυλίες μου. Πήγε πολύ καλά, αλλά ένιωθα ότι κάτι του έλειπε. Το δώσαμε σε διαφόρους συνθέτες και αυτή εδώ ήταν η καλύτερη εκδοχή. Είναι πολύ πιασάρικο! Στην αρχή είχα ενδοιασμούς... σκεφτόμουν ότι ίσως να είναι υπερβολικό, αλλά μόλις είδα ότι όλοι το τραγουδούσαν με τα χέρια ψηλά, ήξερα ότι αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Χαίρομαι τόσο πολύ που ο The Magician συμμετέχει στο album μου. Για το 'Paradise' ήθελα να συνεργαστώ μόνο με ανθρώπους που θαυμάζω και γι'αυτό χαίρομαι που συνεργάστηκα με τον The Magician."
 
Το "Paradise" είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό album. Μέσα από αυτό, ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός αναζητά τα "συστατικά" αυτά που κάνουν ένα μέρος, μια στιγμή ή ένα συναίσθημα αξεπέραστο. 
 
Ο Purple Disco Machine ετοιμάζεται να φέρει τον χαρακτηριστικό του ήχο στην ηπειρωτική Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο, με εμφανίσεις στις οποίες, για πρώτη φορά, θα τον συνοδεύει ολόκληρη μπάντα.
 
Το Paradise Tour έρχεται αμέσως μετά ένα γεμάτο καλοκαίρι, με τον ίδιο να εμφανίζεται και να γοητεύει το κοινό σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα, ενώθηκε με τον εμβληματικό Fisher στο headline show του στο Gunnersbury Park, ενώ προκάλεσε πανικό στα dancefloors του Glitterbox στη Γλασκόβη. Στην τελευταία του χρονικά συναυλία στη γενέτειρά του, τη Δρέσδη της Γερμανίας, έπαιξε μπροστά σε ένα πλήθος 12.000 fans - μια αξέχαστη βραδιά κατά την οποία "γιόρτασε" την επιρροή του στη χορευτική μουσική σκηνή.
 
Ο ίδιος προσέθεσε: "Το live show είναι μια εντελώς νέα παραγωγή, στην πραγματικότητα δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω κάνει - τα τραγούδια συνδυάζονται σε mashups, υπάρχουν νέα αλλά και παλιά τραγούδια, σε νέες παραλλαγές. Και όλα αυτά με live καλλιτέχνες, live τραγουδιστές αλλά και χορευτές, σε μια εντελώς νέα μορφή."

Tracklist

  1. W.T.P. feat. Metronomy
  2. Beat Of Your Heart x ASDIS
  3. Dirty Pleasures x Lorenz Rhode feat. Jake Shears
  4. Honey Boy x Benjamin Ingrosso feat. Nile Rodgers & Shenseea
  5. Paradisco feat. Dabeull
  6. Paradise x Sophie and the Giants
  7. Bad Company
  8. Contact x Yung Bae feat. TOBi
  9. Can’t Stop Loving You feat. MORGAN
  10. Substitution x Kungs feat. Julian Perretta
  11. Heartbreaker x Chromeo
  12. Something On My Mind x Duke Dumont x Nothing But Thieves
  13. Higher Ground feat. Roosevelt
  14. All My Life & The Magician
  15. Die Maschine x Friedrich Liechtenstein

Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δανάη Παπαδοπούλου - Πόσο μ’ αγάπησες

Βίκυ Κυριακίδου- Medley Vol.1

Ρούλα Παπαθανασίου - «Δώδεκα και ένα» | Νέο τραγούδι & music video

Γιάννης Κότσιρας, Nίκος Τερζής - Ξέρω τι σκέφτεσαι (Τραγούδι τίτλων της σειράς του Alpha «Ο Τιμωρός»)

APON - «Βοριάς»: Το music video της μεγάλης του επιτυχίας