Το Off The Hook Festival 2024 εκπλήρωσε όλες τις υποσχέσεις του και φετός!

Το Off The Hook Festival 2024 εκπλήρωσε όλες τις υποσχέσεις του και φετός!

© Zissis Tsoumpos

Σε νέο, μεγαλύτερο και ακόμη πληρέστερο υποδομών χώρο, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6 & 7 Σεπτεμβρίου το μεγάλο ραντεβού της hip hop κουλτούρας, που ταυτόχρονα αποτελεί το μεγαλύτερο και μακροβιότερο εν ζωή rap φεστιβάλ της χώρας. Με συνολικό κοινό διημέρου άνω των 25000 ατόμων, το φεστιβαλικό παιδί της σύμπραξης Dynasty και Lab Art γνώρισε τεράστια επιτυχία, αφήνοντας την καλύτερη δυνατή γεύση στους παρευρισκόμενους και δημιουργώντας τεράστια ανυπομονησία για την ανακοίνωση ημερομηνιών και πρώτων συμμετοχών της επόμενης edition, που -κατά τους διοργανωτές- δεν αργεί!

Από τα εντυπωσιακά και ισοδύναμα σε υλικοτεχνική υποδομή και μέγεθος stages Triumph και C.R.E.A.M. -μακριά από λογικές μικρής – μεγάλης σκηνής- μέχρι το άριστο customer care, το Off The Hook φέτος “μύριζε” διοργάνωση εξωτερικού και όσοι έχουν παραβρεθεί σε αντίστοιχες μπορούν να επιβεβαιώσουν! Με το πρόγραμμα να τηρείται στην ώρα του και τις performances των 19 συμμετεχόντων συγκροτημάτων και solo καλλιτεχνών να αποβαίνουν από άριστες έως κορυφαίες, το Off The Hook Festival κατάφερε για άλλη μία χρονιά να ενώσει το old school με το fresh και το χαρισματικό ανερχόμενο με το δικαιωματικά θρυλικό, σε ένα πλήρες line-up που σε κάνει να αναρρωτιέσαι, πόσο μακριά μπορεί να φτάσουν οι διοργανωτές στην προσπάθειά τους να εξελίξουν το φεστιβάλ ακόμη περισσότερο.

Το συναυλιακό κομμάτι όμως δεν ήταν το μοναδικό που μας απασχόλησε σε αυτή τη διήμερη γιορτή της rap, καθώς το graffiti jam ήταν από άλλο πλανήτη, με κορυφαίους street artists να φιλοτεχνούν εξαιρετικά έργα, στα τεράστια panels που είχαν τοποθετηθεί δίπλα στο Triumph Stage. Λίγο πιο δίπλα, το Taken BMX μοίραζε εντυπωσιασμό και extra street vibes με εκθαμβωτικά BMX contests, με συμμετέχοντες τους κορυφαίους riders της χώρας και χρηματικά βραβεία για τους νικητές που έδιναν μία έξτρα αίγλη, στην ήδη υπερπροσεγμένη και απόλυτα ολοκληρωμένη παραγωγή του φεστιβάλ! Ένα ακόμη win-win για όλους τους οπαδούς της street κουλτούρας!

H κουκουβάγια του Off The Hook (η χαρακτηριστική μασκότ που κοσμεί τις αφίσες του τα τελευταία χρόνια) βρυχήθηκε φυσικά και από σκηνής! Από τις latino εκφάνσεις των Delinquent Habits, τα φωτόσπαθα των IAM, το ακαταμάχητο rebellious sexiness της Santa Salut, την skillful performance των Smif-N-Wessun, τον reggaeton πειραματισμό της συμμετοχής του Beny Jr και το energetic show του Aitch, μέχρι τα G.O.A.T. vibes του Λεξ, τον γηπεδικό παροξυσμό του κοινού στο show των ΛΤ, το ακαταμάχητο ταλέντο των επόμενων «μεγάλων» του game Εθισμό, Wang, Dani, Σαντάμ και κάποια από τα πλέον ενδιαφέροντα opening acts του φεστιβάλ μέχρι σήμερα, τους Nume x Retro, Χαρά, Ραμμένο Άσσο, Half Quickie και Avi, το Off The Hook Festival μπορεί να υπερηφανεύεται, πως όχι μόνο σχημάτισε ένα κορυφαίο line-up για τους fans αλλά και δύο all-dayers πολλών ταχυτήτων, αποχρώσεων και μουσικών προτιμήσεων.

Μέχρι το επόμενο Off The Hook Festival, που ξεκινά με τις πρώτες ανακοινώσεις του και ολοκληρώνεται μόλις αποχωρήσει από τον χώρο διεξαγωγής του και ο τελευταίος οπαδός, ένα μόνο είναι βέβαιο και δικαιωματικά αποτέλεσε το φετινό μότο της διοργάνωσης:

Off The Hook was hot AF!

© Zissis Tsoumpos


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Stella Shanti - «Καθρέφτης» | Νέο τραγούδι & music video

APON: «Σαρώνει» το Spotify με τα hits «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα»

Νίκος Μακρόπουλος - Σου έχω αγάπη μεγάλη | Νέο τραγούδι & music video