Sam Feldt & Rosa Linn - "Heart Like Mine"

ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ SINGLE ΤΩΝ SAM ΚΑΙ FELDT ROSA LINN
ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ


AKOΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Ο διάσημος Ολλανδός DJ και παραγωγός Sam Feldt και η ανερχόμενη star, Rosa Linn, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν  το ολοκαίνουριο single τους, "Heart Like Mine", το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Πρόκειται για ένα ανεβαστικό τραγούδι που σίγουρα θα αποτελέσει έναν αξέχαστο χορευτικό ύμνο και θα μας κάνει να νιώσουμε την ενέργεια των τελευταίων στιγμών του καλοκαιριού.


Το "Heart Like Mine" αποτελεί ένα πολύ διαφορετικό single απ'όσα μας έχει συνηθίσει ο Sam Feldt, καθώς ξεχωρίζει για το ουσιαστικό του μήνυμα και τη μοναδική του παραγωγή.

Σκεπτόμενος τη δημιουργία του τραγουδιού, ο Sam Feldt αναφέρει: "To 'Heart Like Mine' είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά τραγούδια που έχω δουλέψει. Ξεκίνησε ως μία απλή ιδέα φωνητικά και, καθώς την αναπτύσσαμε, πέσαμε πάνω στη μελωδία από το 'Clocks' των Coldplay. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα το καταφέρναμε, αλλά όταν το στείλαμε στους Coldplay, το λάτρεψαν. Αυτή ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Η συνεργασία με τη Rosa Linn δίνει στο τραγούδι άλλη δυναμική - η φωνή της είναι τόσο δυνατή και ακατέργαστη, που δίνει στο τραγούδι καρδιά και ψυχή και αυτό είναι κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό".

"Αυτό το τραγούδι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και ελπίζω όσοι το ακούσουν να νιώσουν όπως ένιωσα κι εγώ όταν το άκουσα. Η δημιουργία του τραγουδιού αυτού ήταν ένα ταξίδι για εμένα και ανυπομονώ να το μοιραστώ με όλους. Αισθάνομαι ότι αποτελεί τον τέλειο χορευτικό ύμνο για να κλείσει το καλοκαίρι.''

Για τη Rosa Linn, αυτή η συνεργασία είναι εξίσου σημαντική. Με τη μοναδική φωνητική της δύναμη και τη συναισθηματική της χροιά, η συμβολή της Rosa Linn έχει εκτοξεύσει το κομμάτι στα ύψη.

Μιλώντας για το project, η ίδια αναφέρει: "Είμαι τόσο χαρούμενη που αποτελώ μέρος αυτού του τραγουδιού. Ταυτίζομαι ειλικρινά με τους στίχους και αγαπώ τις μελωδίες του. Αυτό το τραγούδι ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με τον Sam, είναι τόσο ταλαντούχος!"

Το "Heart Like Mine" θα αποτελέσει μια δυνατή, ξεσηκωτική κυκλοφορία που θα συνδυάζει το χαρακτηριστικό μελωδικό house style του Sam Feldt με τη συγκλονιστική φωνητική απόδοση της Rosa Linn. Oι δύο αυτοί καλλιτέχνες δημιούργησαν μαζί ένα τραγούδι που θα έχει απήχηση στους ακροατές και θα αποτελέσει το τέλειο soundtrack για να κλείσει η καλοκαιρινή σεζόν.

Οι Sam Feldt & Rosa Linn "εγκαινίασαν" την κυκλοφορία με μια live εμφάνισή τους στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης ανήμερα της κυκλοφορίας του.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Stella Shanti - «Καθρέφτης» | Νέο τραγούδι & music video

APON: «Σαρώνει» το Spotify με τα hits «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα»

Νίκος Μακρόπουλος - Σου έχω αγάπη μεγάλη | Νέο τραγούδι & music video