APON: «Σαρώνει» το Spotify με τα hits «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα»

APON:
«Σαρώνει» το Spotify με τα hits «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα»

Στην κορυφή των charts από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους

Ο APON, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα, «σαρώνει» τα digital charts και τα social media με τα δύο πρόσφατα τραγούδια του, τα «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα», που κυκλοφορούν από την Panik Records.
 
Το «Βοριάς» έχει γίνει 3πλα πλατινένιο με περισσότερα από 31.000.000 stream points μέσα σε περίπου τρεις μήνες και είναι το πιο εμπορικό τραγούδι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στο no1 του digital IFPI Greece chart. Παράλληλα, το τραγούδι έγινε no1 στο Spotify Viral50 Greece, ενώ το audio release του μετρά πάνω από 7,7 εκατομμύρια views στο YouTube, όπου από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας «εκτοξεύτηκε» επί σειρά ημερών στις πρώτες θέσεις των trends.
 
Την ίδια ώρα, το «Χιλιόμετρα», που κυκλοφόρησε μόλις πριν από 4 ημέρες, έχει ξεπεράσει τα 600.000 streams στο Spotify και παραμένει σε διαρκώς ανοδική τροχιά, ενώ έχει γίνει απόλυτο viral στο TikTok, μετρώντας πάνω από 6.000 video creations.
 
Με τα «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα», σε μουσική και στίχους του ίδιου του APON και παραγωγή του IAMSTRONG, ο APON συνεχίζει δυναμικά τη δισκογραφική παρουσία του, μετά και το επιτυχημένο album «SEXERO».
 
Βρείτε τα δύο τραγούδια στις streaming υπηρεσίες:
 «Βοριάς»
https://bfan.link/vorias
«Χιλιόμετρα»
https://bfan.link/xiliometra



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Stella Shanti - «Καθρέφτης» | Νέο τραγούδι & music video

Νίκος Μακρόπουλος - Σου έχω αγάπη μεγάλη | Νέο τραγούδι & music video