Πέτρος Ιακωβίδης - «Φέρτε την πίσω» | Το νέο του smash hit

 Πέτρος Ιακωβίδης - «Φέρτε την πίσω»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Φέρτε Την Πίσω», που έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει. 

Το «Φέρτε την Πίσω» μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την κυκλοφορία του, μετράει ήδη πάνω από 120.000 Spotify Streams, ενώ έχει ξεχωρίσει και στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το «Φέρτε Την Πίσω» συνοδεύεται από ένα άκρως ατμοσφαιρικό και με ιδιαίτερη αισθητική music video, το οποίο μετράει ήδη πάνω από 200.000 YouTube Views ενώ, από την πρώτη κι όλας μέρα βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις των μουσικών τάσεων του YouTube.

Το «Φέρτε Την Πίσω», που κυκλοφορεί, από την Panik Records, είναι ένα δυναμικό εξάρι, το οποίο αγαπήθηκε σε χρόνο - ρεκόρ μέσα από τις live εμφανίσεις του και έχει γίνει viral στο TikTok. Τη μουσική υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης και τους στίχους ο ίδιος μαζί με την Βίκυ Γεροθόδωρου.

Στο music video, ο Πέτρος Ιακωβίδης στέλνει μέσα από τις εικόνες ένα μήνυμα σεβασμού των γυναικών με παραλήπτη κάθε άνδρα, λέγοντας «μην τις θεωρείτε δεδομένες, γιατί μία μέρα θα φύγουν». Τη σκηνοθεσία έκαναν οι Bodega Visuals.

Παράλληλα ο επιτυχημένος καλλιτέχνης και δημιουργός σαρώνει με τις εμφανίσεις του στο Vog Athens κάθε Παρασκευή και Σάββατο.



Βρείτε το «Φέρτε Την Πίσω» στις streaming υπηρεσίες:
https://bfan.link/ferte-tin-piso


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Stella Shanti - «Καθρέφτης» | Νέο τραγούδι & music video

APON: «Σαρώνει» το Spotify με τα hits «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα»

Νίκος Μακρόπουλος - Σου έχω αγάπη μεγάλη | Νέο τραγούδι & music video