Athens English Comedy Club - Elena Gabrielle 'OK!?'

To Athens English Comedy Club υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την παγκοσμίου φήμης κωμικό από την Αυστραλία Elena Gabrielle με τη σόλο παράσταση της “ΟΚ!?”

Η Έλενα Γκαμπριέλ, Αυστραλή κωμικός με έδρα την Ευρώπη, έχει παίξει μπροστά σε sold-out παραστάσεις σε 65 χώρες, έχει μαζέψει πάνω από 40 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, έχει ρεκόρ Guinness για τη συμμετοχή της σε 24ωρο διαγωνισμό burlesque χορού - και τώρα έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά!

Μετά από την τρίχρονη περιοδεία της με την παράσταση "Story Party Tour" (κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε πάνω από 700 παραστάσεις σε 65 χώρες),τις 2 σόλο περιοδείες της με τις παραστάσεις "DIRRTY" το 2021/22 και “Addickted” το 2023, και την εμφάνιση της ως opening act για την Αμερικανίδα κωμικό και σταρ του Netflix, Iliza Schlesinger, η Έλενα περιοδεύει ξανά, αυτή τη φορά με την παράσταση της “OK!?"


Η παράσταση ακολουθεί την Έλενα καθώς διαχειρίζεται την απώλεια ενός αγαπημένου της ανθρώπου, μετά την οποία ξεκίνησε μια περιπέτεια τύπου Eat Pray Love για να προσπαθήσει να θεραπεύσει την ραγισμένη της καρδιά. Στο μεταξύ, απολαμβάνει όλα τα πράγματα που κάνουν τα “λευκά κορίτσια” σε τέτοια ταξίδια, από retreats γιόγκα μέχρι διαλογισμό με κρυστάλλους, όλα με πρόφαση την αυτοανακάλυψη και τη θεραπεία.

Το "OK!?" είναι ο τέλειος συνδυασμός κωμωδίας, αγάπης και αναζήτησης του εαυτού, με την μοναδική προσέγγιση της Elena και της μεταδοτική της προσωπικότητα, η οποία μας υπενθυμίζει ότι ακόμα και στις πιο σκοτεινές μας στιγμές μπορούμε να βρούμε λόγο να γελάσουμε.

Ελάτε παρέα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου να απαντήσουμε παρέα στην ερώτηση της Elena: “Είμαστε όλοι ΟΚ!;”

Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα!

Από το 2019, το Athens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 120 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 24 χώρες, στην καρδιά της Αθήνας.

Opening acts: Αθηνά Κεφαλοπούλου, Κύνθια

Ημερομηνία: Σάββατο 12 Οκτωβρίου
Ώρα: 21:00 (Οι πόρτες ανοίγουν 20:40)

Εισιτήρια:
€15 early-bird
€20 γενική είσοδος

https://ti.to/elenagabriellecomedy/elena-gabrielle-ok-live-in-athens

Διάρκεια: 1ω15 με διάλειμμα
Για ηλικίες άνω των 16.
*H παράσταση είναι στα Αγγλικά*

Διεύθυνση: Θέατρο Ελιάρτ, Κωνσταντινουπόλεως 127 (μετρό Κεραμεικός & Μεταξουργείο)

Είναι δυνατή η πρόσβαση στο θέατρο με αμαξίδιο.

Χάρτης: https://goo.gl/maps/zBJGFgkmquYe2isg7
Πληροφορίες: 6987994689 // athensenglishcomedyclub@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ζακλίν Σταματοπούλου - «Φεγγάρι μου θαλασσινό» (Acoustic Version)

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου | Όλα τα απογεύματα (Acoustic)

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!

Πάμε θέατρο.. "Ο ζηλιαρόγατος" στην Πάτρα | Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου