To νέο deluxe album της Tyla

«TYLA+»: Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ TYLA ΜΕ ΤΗN DELUXE ΕΚΔΟΣΗ
ΤΟΥ DEBUT ALBUM THΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤO ΕΔΩ


Με ένα GRAMMY και δύο ρεκόρ Billboard στο ενεργητικό της, η Tyla επιστρέφει δυναμικά, τόσο στη σκηνή, όσο και στο στούντιο και μας παρουσιάζει τρία ολοκαίνουργια singles, τα οποία θα περιλαμβάνονται στην πολυτελή έκδοση του debut album της, «TYLA», και τα οποία θα προστεθούν στη σπουδαία και ιδιαίτερα λαμπρή πορεία της, συμπεριλαμβανομένων τριών νικών BET + VMA.

To νέο deluxe album της Tyla, «TYLA +», κυκλοφορεί από την Panik Records/ Sony Music και έρχεται να προσθέτει σε μία ξεχωριστή χρονιά για την καλλιτέχνιδα, κατά την οποία η ίδια έχει προκαλέσει πανικό όπου κι αν εμφανίζεται. Το ανανεωμένο album, το οποίο περιλαμβάνει τρία ολοκαίνουργια singles της βραβευμένης με GRAMMY τραγουδίστριας, γιορτάζει την ιστορική της πορεία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του '23 και είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση μιας πραγματικής star.
 
Η νέα μουσική περιλαμβάνει guest συμμετοχές από τους ανερχόμενους Νοτιοαφρικανούς star, Tony Duardo, Optimist και Maestro.
 
Στο «TYLA +», η Tyla αναδεικνύει ανερχόμενα ταλέντα της Νότιας Αφρικής, με τη συμμετοχή του DJ/παραγωγού, Tony Duardo, και των τραγουδιστών, Optimist και Maestro, στο εναρκτήριο track του deluxe τρίο, «Shake Ah». Τα δύο επόμενα τραγούδια, «Push 2 Start» και «Back To You», επιδεικνύουν το χαρακτηριστικό στοιχείο της Tyla, να αναμειγνύει την R&B με στοιχεία Amapiano. «Όταν έμπαινε το Amapiano, βλέπαμε τις κινήσεις όλων να αλλάζουν. Βλέποντας την ενέργειά του, αισθανόμασταν τόσο διαφορετικά», δήλωσε η Tyla στο Elle. «Πάντα ήθελα να αναμειγνύω το Amapiano με άλλα στυλ που μου αρέσουν, όπως το R&B και η pop και να δημιουργώ, έτσι, το δικό μου είδος μουσικής.»
 
Προσερχόμενη στην έκρηξη του «Water», του κυρίαρχου στα chartsπολυπλατινένιου breakout hit της Tyla, η Νοτιοαφρικανή ήταν αφοσιωμένη στον στόχο της: να προωθήσει τη μαγεία του Amapiano παγκοσμίως. Στη συνέχεια, το «Water» έφτασε στην κορυφή του Billboard Hot 100, στο Νο. 7, καθιστώντας την την Αφρικανή σολίστ με το υψηλότερο chart όλων των εποχών. Στη συνέχεια το «TYLA», το πρώτο της album, έκανε το ντεμπούτο του στο Top 25 του Billboard 200, καθιστώντας την, επίσης, την Αφρικανή σολίστ με την υψηλότερη θέση στο chart αυτό. Το «Water» κέρδισε, στη συνέχεια, ένα βραβείο GRAMMY, ενώ η ίδια είχε την ευκαιρία να ερμηνεύσει το τραγούδι στην προαναγγελθείσα τελετή έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
 
Το «Water», εξακολουθεί να αναγνωρίζεται για την ευρεία απήχησή του. Η Tyla είναι, φέτος, υποψήφια για τέσσερα MTV Europe Music Awards: Best New Artist, Best R&B Artist, Best Afrobeats Artist και Best African Act. Τα MTV EMA του 2024 θα διεξαχθούν στο Μάντσεστερ, στο Ηνωμένο Βασιλείο στις 10 Νοεμβρίου.
 
Οι υποψηφιότητες αυτές έρχονται αμέσως μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για την καλλιτέχνιδα, με την ίδια να έχει κερδίσει, φέτος, δύο βραβεία BET - «Best New Artist» και «Best International Act»- μαζί με το «Best Afrobeats Video» στα MTV VMAs.
 
Η Tyla, ωστόσο, αναμένεται να κάνει πολλά ακόμη. Πρόσφατα ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες στην περιοδεία της: 5 και 7 Δεκεμβρίου στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, όπου δεν έχει εμφανιστεί από τότε που κυκλοφόρησε το «Water». Θα είναι μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στην πατρίδα της Tyla, η οποία, μετά από μόλις ένα album είναι ήδη μία από τις πιο παγκοσμίως γνωστές και επιτυχημένες καλλιτέχνιδες που έχουν περάσει ποτέ από την περιοχή. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης.
 
Τα μουσικά καλύτερα είναι μπροστά μας, είχε δηλώσει η Tyla στο PEOPLE τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Είναι διαφορετικό», είπε. «Μεγάλωσα τόσο πολύ φέτος. Έχω εξελιχθεί σε τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές που αυτή η νέα μουσική θα είναι η νέα εκδοχή μου, η σημερινή εκδοχή της Tyla.»


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ζακλίν Σταματοπούλου - «Φεγγάρι μου θαλασσινό» (Acoustic Version)

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου | Όλα τα απογεύματα (Acoustic)

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!

Πάμε θέατρο.. "Ο ζηλιαρόγατος" στην Πάτρα | Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου