Half Note Jazz Club | Πρόγραμμα 23/10 - 04/11

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HALF NOTE JAZZ CLUB | 23/10 - 04/11

 
MIHALIS KALKANIS GROUP
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ
“EMOTIONS”

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Half Note Jazz Club
21:30
 
O χαρισματικός κοντραμπασίστας Μιχάλης Καλκάνης έρχεται την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για να μας ξεναγήσει μαζί με το σχήμα του, 
Mihalis Kalkanis Group, στον εύθραυστο αλλά και ταυτόχρονα δυνατό ηχόκοσμό του.
 
Έχοντας ήδη αφήσει το δικό του αποτύπωμα ανάμεσα στους εκπροσώπους της νέας γενιάς Ελλήνων μουσικών της τζαζ –και όχι μόνο–, ο Μιχάλης Καλκάνης θα μας παρουσιάσει σε μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση, το πρωτοεμφανιζόμενο βινύλιο από το άλμπουμ «Emotions» από την Hellenic Jazz Society  –μια ηχογράφηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον πάντα φρέσκο και ευρωπαϊκό ήχο του σχήματός του. Έναν ήχο που ήδη έχουμε γνωρίσει μέσα από τις παραστάσεις του στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Μικρή Επίδαυρο, το Palma Jazz Festival (SP) και άλλες ιδιαίτερες εμφανίσεις.
 
Ιδιαίτερα τολμηρός ως δημιουργικός μουσικός και συνθέτης, ο Μιχάλης Καλκάνης φέρνει στην πιο ταιριαστή σκηνή της πόλης, στο Half Note Jazz Club, τους επιτυχημένους πειραματισμούς του και μας προσφέρει μια μουσική με αισθητική και ταυτότητα, στην οποία οι ηλεκτρονικοί ήχοι συναντιούνται με ακουστικά όργανα και στοιχεία της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με επιρροές από την ανερχόμενη ευρωπαϊκή neoclassical σκηνή.
 
Μη χάσετε την ευκαιρία να ακολουθήστε τον Μιχάλη Καλκάνη σε μια σπάνια μουσική περιπλάνηση ανάμεσα σε συναισθήματα, εικόνες, χρώματα και ετερόκλητα μουσικά στοιχεία. Σε ένα μουσικό ταξίδι με μελωδίες που άλλοτε «ακουμπάνε» περισσότερο στη Δύση και θυμίζουν κινηματογραφικά soundtracks, και άλλοτε «μυρίζουν» Ελλάδα και Βαλκάνια.
 
Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου να είστε όλοι στο Half Note Jazz Club.
 
Mihalis Kalkanis Group
Λευτέρης Ανδριώτης: κρητική λύρα
Μιχάλης Καλκάνης: κοντραμπάσο
Χρήστος Καλκάνης: κλαρινέτο
Βασίλης Μπαχαρίδης: drums
Ορέστης Μπενέκας: keyboards, πιάνο
 
Βρείτε το άλμπουμ «Emotions» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο προσωπικό του Bandcamp
 
Τα media για το άλμπουμ «Emotions»
 
«Ο ηχόκοσμός του είναι δυνατός και ιδιαίτερος, γεμάτος συναισθήματα, εικόνες, χρώματα και ετερόκλητα μουσικά στοιχεία».
News 24/7
 
«...ένα αριστοτεχνικό soundtrack, το οποίο ξεχειλίζει αισθητική».

Depart.gr
 
«Η αρμονική συνύπαρξη των ακουστικών οργάνων με ηλεκτρονικούς και επεξεργασμένους ήχους αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο από τη ζωντανή ηχογράφηση του άλμπουμ, στον ηχόκοσμο του οποίου “εθίζεσαι” και θέλεις να το ακούς ξανά και ξανά...»
H Εφημερίδα των Συντακτών
 
«...αυτό που, εντέλει, καταφέρνει το εξαιρετικό νέο άλμπουμ με τον τίτλο “Emotions” είναι να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως παυσίλυπο αλλά και ως ένα όχημα μουσικής απόδρασης προς κάθε γωνιά του πλανήτη».
Olafaq.gr
 
«Ο Μιχάλης Καλκάνης με το συγκρότημά του κινείται στον ευρύτερο χώρο μιας jazz που πατάει με τον ένα πόδι στον ορθολογισμό της Δύσης και με το άλλο στη διαίσθηση και τον αυθορμητισμό της Ανατολής. Μέσα από τη μουσική του αναζητά –και πολύ συχνά επιτυγχάνει– μιαν ισορροπία που σ’ αυτούς τους καιρούς έχουμε ανάγκη όλοι».
Athens Voice
 

https://youtu.be/Uz8BGA6xadE
 
Ακολουθήστε τον Μιχάλη Καλκάνη:
www.mihaliskalkanis.com
https://www.facebook.com/Mihalis-Kalkanis

https://www.youtube.com/user/mihaliskalkanis
 
 
Info
MIHALIS KALKANIS GROUP
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ “EMOTIONS”
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club  Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Προπώληση εισιτηρίων:  

https://www.more.com/music/mihalis-kalkanis-group-believe-in-spring-1/
www.halfnote.gr 

Πληροφορίες: 210 9213310
 
TO NEO JAZZ ΣΧΗΜΑ
“ARBOR”
DEBUT ALBUM PRESENTATION

 Πέμπτη 24 Οκτωβρίου
Half Note Jazz Club - 21:30
 
       Το νέο τζαζ σχήμα “Arbor” παρουσιάζει, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στη σκηνή του Half  Note Jazz Club, το πρώτο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2024, εγκαινιάζοντας μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
     
Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που ερημοποιούν όλο και περισσότερο την Ελλάδα κάθε χρόνο, μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών συγκεντρώθηκε για να εκφράσει την ανησυχία της για τις συνεχιζόμενες καταστροφές και να γιορτάσει μέσω της μουσικής τους τη διαρκή ανθεκτικότητα της φύσης.
Δημιούργησαν ένα συγκρότημα με το όνομα  Arbor (Δέντρο στα Λατινικά) ως ένα φόρο τιμής στα οικοσυστήματα που καταστράφηκαν και στην αταλάντευτη δύναμη των δασών, που παρέχουν καταφύγιο σε όλα τα πλάσματα.
    
Μέσω της μουσικής τους, οι Arbor επιδιώκουν να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους τον σεβασμό που αξίζει στα δάση μας και την εξάρτηση μας από αυτά. Με οκτώ πρωτότυπες συνθέσεις, το άλμπουμ τους χαρακτηρίζεται από μουσική πολυφωνία, συνοδεύοντας τον ακροατή σε ένα συναρπαστικό ταξίδι από τη σύγχρονη τζαζ σε πειραματικά crossover και στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. Κάθε κομμάτι του άλμπουμ είναι ένα μοναδικό πείραμα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που είναι ταυτόχρονα καινοτόμο και ψυχαγωγικό.
 
Οι Arbor είναι οι:
Μιχάλης Τσιφτσής - κιθάρα
Γιάννης Βαγιάνος - κοντραμπάσο
Γιάννης Παπαδόπουλος - πιάνο
Νίκος Θεσσαλονικεύς – τύμπανα
 
Info
ARBOR
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club  Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/music/arbor-debut-album-presentation/
www.halfnote.gr 

Πληροφορίες: 210 9213310
ANDREAS POLYZOGOPOULOS TRIO
 

CΗΕΤ’S MOOD
 
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου
Half Note Jazz Club - 22:30
                
    O Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με τους υπέροχους συνεργάτες του, επιστρέφουν στη σκηνή του Half Note Jazz Club με το μοναδικό αφιέρωμα στον θρύλο της τζαζ, τον μυθικό τρομπετίστα Chet Baker, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.
      
O σπουδαίος τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σύγχρονη Ελληνική και όχι μόνο, jazz σκηνή.  Ο γεννημένος σ’ ένα μικρό χωριό της Ηλείας, πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ξεκίνησε την πορεία του στη μουσική παίζοντας κιθάρα, μέχρι που ανακάλυψε στα 18 του, την τρομπέτα. Σπούδασε jazz τρομπέτα στο κονσερβατόριο του Amsterdam, δίπλα σε εξαιρετικούς μουσικούς όπως τον Paolo Fresu & τον Markus StockhausenΑπό τα πρώτα του βήματα ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος έδειξε ότι είναι ξεχωριστός και το 2008 ηχογραφεί το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Perfumed Dreams” με το μουσικό σχήμα του Poly Quartet και κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Motives For Jazz του Βελγίου.  Το 2010 θα γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ορχήστρας Τζαζ Νέων
    
Ο βιρτουόζος τρομπετίστας μετρά πέντε άλμπουμ στο ενεργητικό του –όλοι με κοινό στοιχείο αυτό της περιπετειώδους και θαρραλέας εξερεύνησης νέων ηχητικών τόπων–με πιο πρόσφατο το Petrichor και έχει συμμετάσχει σε περίπου 60 ηχογραφήσεις μέχρι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια περιοδεύει και διακρίνεται στο εξωτερικό, σε club και μεγάλα Φεστιβάλ. Έχει συνεργαστεί με τους Jaques MorelembaumMichel PortalTony LakatosGunter Baby” SommerMode PlagalΨαραντώνηΣαβίνα ΓιαννάτουΜαρία ΦαραντούρηDulce PontesΔημήτρη Καλαντζή, κ.α.
    
Ο ευρωπαϊκός ήχος της jazz είναι ο χώρος που ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος νιώθει περισσότερο προσφιλή και οικείο, με επιρροές από τους FrezuRavaNP. Molvær κλπ. θεωρώντας εξ’ ίσου σημαντικά στην μουσική, το ρυθμό αλλά και τη ..σιωπή! 
      
Οι τρεις κορυφαίοι μουσικοί προσεγγίζουν τον ευαίσθητο και cool ήχο του Chet  Baker, παίζοντας ορισμένα από τα αγαπημένα του jazz standards και με το ιδιαίτερο φορμά  χωρίς τύμπανα, όπως το προτιμούσε ο ίδιος ο Chet Baker την τελευταία δεκαετία της ζωής του. Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο Half Note Jazz Club.
 
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος – τρομπέτα
Κώστας Κωνσταντίνου  –  κοντραμπάσο
Γιώργος Κοντραφούρης  -   πιάνο
 

https://www.andreaspolyzogopoulos.com

Info
ANDREAS POLYZOGOPOULOS TRIO
CHET’S MOOD – ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ CHET BAKER
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Έναρξη 22:30
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/music/andreas-polyzogopoulos-trio-chets-mood-1/
www.halfnote.gr
Πληροφορίες: 210 9213310
 
ΗΡΩ
«Τα λαϊκά που αγάπησα»

Μέρος 2ο
Σάββατο 26- Κυριακή 27- Δευτέρα 28 Οκτωβρίου
Half Note Jazz Club
 
   
 Η Ηρώ, μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της,  επιστρέφει στη σκηνή  του Half Note Jazz Clubγια να ερμηνεύσει «Τα λαϊκά που αγάπησα – Μέρος 2ο» με το δικό της μοναδικό ύφος, το Σάββατο 26, την Κυριακή 27 & τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.
 
   «Μέσα στη θάλασσα των λαϊκών τραγουδιών κολύμπησα πέρυσι. Κι ήταν μια αναγνωριστική βουτιά σε ένα βυθό πλούσιο, όσο και τα λαϊκά μας βιώματα. Σε ένα βυθό φωτεινό από σπουδαία ποίηση, από «μεγάλα» τραγούδια. Αλλά και ένα βυθό σκοτεινό από εποχές παράξενες και πονετικές, αμφιλεγόμενες μα και πολλά υποσχόμενες.
Ο έρωτας και η επανάσταση κατοικούν στο ίδιο σπίτι, την ίδια στιγμή μέσα από τα λαϊκά τραγούδια. Καθώς αγκαλιάσατε αυτό το εγχείρημα με αγνή, καθαρή αγάπη, θα το συνεχίσω, συνδέοντας την ιστορία αυτού του τόπου με τα τραγούδια του. Εκεί που ο ένας άνθρωπος συνδέεται με τον άλλον κι ας διαφέρουν δραματικά. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το προνόμιο της λαϊκής μας μουσικής.»
 
 Η Ηρώ με «Τα λαϊκά που αγάπησα- Μέρος 2ο» στη σκηνή του Half Note Jazz Club, το Σάββατο 26- Κυριακή 27 & Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.
 
 
Μουσικοί:
Θανάσης Βασιλάς - Α’ μπουζούκι
Γιάννης Ματσούκας - Β’ μπουζούκι
Δημήτρης Τριανταφυλλίδης - Κιθάρα-φωνή
Θανάσης Κελεπούρης - Ακορντεόν
Χρήστος Κεχρής –Μπάσο

 
 
 
Info
ΗΡΩ  - ΤΑ ΛΑÏΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ Μέρος 2ο
ΣΑΒΒΑΤΟ 26- ΚΥΡΙΑΚΗ 27- ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Έναρξη  Σάββατο 22:30 – Κυριακή & Δευτέρα 21:30
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Προπώληση εισιτηρίων

https://www.more.com/music/iro-ta-laika-pou-agapisa-meros-2o/
www.halfnote.gr
Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.
 
LITO VOYATZOGLOU TRIO
 
 Τετάρτη 30 Οκτωβρίου
Half Note Jazz Club - 21:30
 
 
Δυο παλιοί γνώριμοι της ελληνικής τζαζ σκηνής και ο νέος συνεργάτης τους, η Λητώ Βογιατζόγλου, ο Ειρηναίος Κουλλουράς και ο Παναγιώτης Θέμας, θα συναντηθούν στη σκηνή του Half Note Jazz Club την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και θα ερμηνεύσουν συνθέσεις της πιανίστριας και διασκευές παραδοσιακών κομματιών.

Η Λητώ Βογιατζόγλου ξεκίνησε τη μουσική της διαδρομή από το Παρίσι της δεκαετίας του ΄70 και έκτοτε, παρουσιάζει τις δικές της μουσικές αναζητήσεις μαζί με μουσικούς που όπως και εκείνη, πιστεύουν στη δυναμική της συν-εργασίας. «Στη μουσική, το δυο», λέει η ίδια, «ελπίζουμε ότι παραμένει πάντα καλύτερο απ’ το ένα», υπερασπιζόμενη την πάγια καλλιτεχνική αρχή της ότι η δύναμη της τζαζ ξεπηδά μες από την συνομιλία και τις συνέργειες και όχι από το ‘’εγώ’’ του καλλιτέχνη. Με γνώμονα κάθε φορά τη συγκεκριμένη σύνθεση, οι μουσικοί ανιχνεύουν τις αποχρώσεις της, δίνοντάς της πνοή για μια στιγμή. 

Η Λητώ Βογιατζόγλου και οι εξαίρετοι μουσικοί της για μια μοναδική εμφάνιση, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Half Note Jazz Club!
 
«Η Λητώ Βογιατζόγλου διατηρεί εδώ και 40 χρόνια ένα ξεχωριστό προφίλ στο χώρο της τζαζ, δημιουργώντας συνθέσεις που ταξιδεύουν στο χρόνο. Η συνθετική της ικανότητα συνδυάζει πρωτότυπες μελωδικές αρετές με τη δόμηση της σύγχρονης τζαζ».
Γ. Χαρωνίτης
  
Συντελεστές:
Λητώ Βογιατζόγλου, πιάνο σύνθεση
Ειρηναίος Κουλλουράς, κοντραμπάσο
Παναγιώτης Θέμας, ντραμς
 
 
Info
LITO VOYATZOGLOU TRIO
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club  Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/music/lito-voyatzoglou-trio/
www.halfnote.gr 

Πληροφορίες: 210 9213310
 
PETROS KLAMPANIS
HOMAGE TO CHICK

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Half Note Jazz Club
21:30
 
Ο διεθνούς φήμης μπασίστας Πέτρος Κλαμπάνης μαζί με τον εκπληκτικό πιανίστα Shai Maestro επιστρέφουν στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον θρυλικό πιανίστα και συνθέτη Chick Corea,  την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 21:30.

Ο Chick Corea ήταν μια εμβληματική φιγούρα στον κόσμο της jazz, πασίγνωστός για τις καινοτόμες συνθέσεις και το εκπληκτικό παίξιμό του στο πιάνο και τα keyboards, με τα group του Miles Davis και ύστερα με τα δικά του projects. Η επιρροή του έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι σε γενιές μουσικών, συμπεριλαμβανομένου του Πέτρου Κλαμπάνη και του Shai Maestro.

Για τον Πέτρο Κλαμπάνη, το να αποτίνει φόρο τιμής στον Chick Corea δεν είναι μόνο μια “γιορτή” για τη μουσική κληρονομιά του, αλλά και μια απόδειξη της βαθιάς επίδρασης που έχει η μουσική του Corea στο δικό του καλλιτεχνικό ταξίδι. Μαζί με τον πιανίστα “φαινόμενο” Shai Maestro, ο Πέτρος Κλαμπάνης θα τιμήσει το μουσικό έργο του Corea μέσα σε μια συναρπαστική βραδιά μουσικής που υπόσχεται να μας μαγέψει και να μας εμπνεύσει.

Μη χάσετε αυτό το αξέχαστο αφιέρωμα σε έναν από τους μεγαλύτερους πρωτοπόρους της jazz. Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Half Note Jazz Club,  ελάτε να μας συνοδεύσετε σε μια βραδιά μουσικής λαμπρότητας!

Συμμετέχουν:
Πέτρος Κλαμπάνης (μπάσο) και Shai Maestro (πιάνο)

Info
PETROS KLAMPANIS
HOMAGE TO CHICK
ΠΕΜΠΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club  Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Προπώληση εισιτηρίων:  

https://www.more.com/music/petros-klampanis-homage-to-chick-1/
www.halfnote.gr 
 
Πληροφορίες: 210 9213310
«ΒΙΝΥΛΙΟ ‘Η ΚΑΣΕΤΑ»
Μια μοναδική μουσική διαδρομή
Με τη Φωτεινή Δάρρα

 
Παρασκευή 1 - Δευτέρα 4 Νοεμβρίου
Half Note Jazz Club
 
 
«Τί είναι η κασέτα;» Αυτή είναι μια ερώτηση που σίγουρα ή την έχετε κάνει ή την έχετε δεχθεί. Υπάρχει ωστόσο μια γενιά που γνώρισε και τα δυο, ένιωσε τη μετάβαση ανάμεσα στο μυθικό βινύλιο και τη «λαϊκή» κασέτα. Την κασέτα που έφερνε πιο κοντά τον κόσμο στη μουσική και δημιουργούσε τις πρώτες προσωπικές “playlist”!
 
 Έπειτα από δυο χρονιές sold out, η Φωτεινή Δάρρα με τους υπέροχους μουσικούς της, επιστρέφει στο Half note Jazz Club για να μοιραστεί μαζί σας τη διαδρομή ανάμεσα στο βινύλιο και την κασέτα, για τέσσερις βραδιές, από την Παρασκευή 1 έως και τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.
 
Με τραγούδια από το ‘30 μέχρι το ‘90 που άφησαν εποχή. Με πρωτότυπες διασκευές και ενέργεια, υπόσχονται να σας συνεπάρουν, να σας συγκινήσουν και (γιατί όχι;) να σας ξεσηκώσουν! 
 
Μην χάσετε τις πιο διαφορετικές μουσικές βραδιές  για το φετινό χειμώνα, από την Παρασκευή 1 έως και Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στο Half note Jazz Club.
 
Πιάνο-Ενορχήστρωση: Γιώργος Παπαχριστούδης 
 
Info
ΒΙΝΥΛΙΟ Ή ΚΑΣΕΤΑ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1- ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Έναρξη Παρασκευή & Σάββατο 22:30 – Κυριακή & Δευτέρα 21:30
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Προπώληση εισιτηρίων

https://www.more.com/music/foteini-darra-binylio-i-kaseta/
www.halfnote.gr
Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HALF NOTE 23/10 - 04/11

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου || Mihalis Kalkanis Group Παρουσίαση Δίσκου “Emotions”
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου || Arbor – Debut album presentation
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου || Andreas Polyzogopoulos Trio Chet’s Mood – Ένα Αφιέρωμα Στον Chet Baker
Σάββατο 26 Οκτωβρίου – Δευτέρα 28 Οκτωβρίου || Ηρώ – Τα λαϊκά που αγάπησα Μέρος 2Ο
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου || Lito Voyatzoglou Trio
Πέμπτη 31 Οκτωβρίου || Petros Klampanis Homage To Chick
Παρασκευή 1 – Δευτέρα 4 Νοεμβρίου || 
Φωτεινή Δάρρα ” Βινύλιο ή κασέτα; ”




Ενημερωθείτε για *το πρόγραμμα των συναυλιών στο halfnote.gr
και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας!

Εισιτήρια για όλες τις συναυλίες προπωλούνται:

https://www.viva.gr/tickets/venues/half-note-jazz-club/

www.halfnote.gr

www.artinfo.gr
www.facebook.com/halfnote.gr

Υπεύθυνη επικοινωνίας και προβολής:
Ειρήνη Μακρυωνίτη | 
emakrioniti@gmail.com

Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Θράσος Ειρήνης | 
thrassosirinis@gmail.com


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ζακλίν Σταματοπούλου - «Φεγγάρι μου θαλασσινό» (Acoustic Version)

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου | Όλα τα απογεύματα (Acoustic)

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!

Πάμε θέατρο.. "Ο ζηλιαρόγατος" στην Πάτρα | Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου