Athens English Comedy Club - John McCombs 'LAUGHING PASSPORT' 20/10/24

To Athens English Comedy Club υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Αμερικανό κωμικό John McCombs με τη σόλο παράσταση του ‘LAUGHING PASSPORT’.


Ο John McCombs είναι βετεράνος της κωμωδίας έχοντας ξεκινήσει να ασχολείται με το σταντ απ το 2012. Έχει κάνει 3 Ευρωπαϊκές περιοδείες και λάβει μέρος σε παραστάσεις σε 15 χώρες, ενώ επίσης έχει ανοίξει παραστάσεις για την Michelle Wolf (Netflix, Comedy Central) και τον Tim Meadows (SNL), ενώ εμφανίζεται σταθερά στην κωμική σκηνή του Σικάγο όπου είναι και η έδρα του.

Ο Τζον είναι επίσης βετεράνος του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ έχοντας κάνει 4 χρόνια στο σώμα. Η μοναδική του οπτική στην κωμωδία συνδυάζει τον παραλογισμό ενός στρατιωτικού υπόβαθρου με τη αναγνώριση των αδυναμιών του ως άνδρας που βασίζεται στο YouTube για να μάθει πώς να επισκευάζει τα πράγματα του.

Ο John έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο, άλλοτε ως κωμικός και άλλοτε ως μεθυσμένος τουρίστας. Έχει κάνει παραστάσει για ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα στην πορεία, συμπεριλαμβανομένων συμμοριών μοτοσυκλετών, ασθενών απεξάρτησης από ναρκωτικά και της μυστικής αστυνομίας στην Υπερδνειστερία. Τώρα περιοδεύει την Ευρώπη ξανα με την σόλο παράσταση του ‘LAUGHING PASSPORT’.

Έχει ιστορίες και θα τις μοιραστεί μαζί μας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου!

Photo credit: World Comedy Expo

Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα!

Τα τελευταία αυτά 5 χρόνια, το Athens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 120 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 24 χώρες, στην καρδιά της Αθήνας.

Opening acts: Αθηνά Κεφαλοπούλου

Ημερομηνία: Κυριακή 20 Οκτωβρίου
Ώρα: 21:15 (Οι πόρτες ανοίγουν 20:45)

Εισιτήρια:
€12 early-bird
€16 γενική είσοδος
€20 στο ταμείο

https://www.more.com/theater/john-mccombs-laughing-passport-aecc/

Διάρκεια: 1ω15 με διάλειμμα
Για ηλικίες άνω των 16.
*H παράσταση είναι στα Αγγλικά*

Διεύθυνση: Θέατρο Ελιάρτ, Κωνσταντινουπόλεως 127 (μετρό Κεραμεικός & Μεταξουργείο)

Είναι δυνατή η πρόσβαση στο θέατρο με αμαξίδιο.

Χάρτης: https://goo.gl/maps/zBJGFgkmquYe2isg7

Πληροφορίες: 6987994689 // athensenglishcomedyclub@gmail.com



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ζακλίν Σταματοπούλου - «Φεγγάρι μου θαλασσινό» (Acoustic Version)

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου | Όλα τα απογεύματα (Acoustic)

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!

Πάμε θέατρο.. "Ο ζηλιαρόγατος" στην Πάτρα | Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου