Νεφέλη Αντωνίου - Χάρισμα σου | Νέο τραγούδι & music video

Νεφέλη Αντωνίου
Χάρισμα σου

Η Νεφέλη Αντωνίου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Χάρισμα Σου»!

Σε μουσική και στίχους του Βαλεντίνου Βαλιαντή, στο τραγούδι της Νεφέλης κυριαρχούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία, και είναι κεφάτο και χορευτικό με disco διάθεση!

Το νέο single συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στην Αθήνα σε σκηνοθεσία του Filmanos K, στο οποίο συμμετέχουν οι ηθοποιοί Μαρλέν Κυπριωτάκη και Φιλήμων Αδάμου.

Η Νεφέλη για άλλη μια φορά χαρίζει χαμόγελα και αισιοδοξία και κερδίζει την αγάπη του κόσμου!

Σε ηλικία τεσσάρων ετών, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, πάλεψε σκληρά για τη ζωή της και κατάφερε να βγει νικήτρια. Ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα, εμφανίστηκε ένας δεύτερος όγκος  που της προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, αφήνοντας σοβαρή και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλό της.

Πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει, να περπατήσει, να διαβάσει, να γράψει ή να εκτελεί καθημερινές εργασίες. Το μόνο πράγμα που έμεινε άθικτο ήταν η αγάπη της για τη μουσική και η εξαιρετική της ικανότητα να τραγουδά!

Έτσι λοιπόν, η Νεφέλη εκφράζεται μέσα από το τραγούδι και προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όσους έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν από κοντά!


 Κυκλοφορεί από τη Final Touch, a Walnut entertainment label!


  Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ζακλίν Σταματοπούλου - «Φεγγάρι μου θαλασσινό» (Acoustic Version)

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου | Όλα τα απογεύματα (Acoustic)

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!

Πάμε θέατρο.. "Ο ζηλιαρόγατος" στην Πάτρα | Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου