Το «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» φέρνει στη σκηνή τον αγαπημένο ΝΙΝΟ και καλεσμένο, τον μεγάλο του λαϊκού τραγουδιού, Γιώργο Μαργαρίτη!



Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 θα υποδεχτεί τον χαρισματικό ερμηνευτή και δημιουργό ΝΙΝΟ, για «να το πάει μέχρι τέλους», στο 14o άκρως ανατρεπτικό Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ»!

Μια νύχτα γεμάτη αντιθέσεις πρόκειται να ζωντανέψει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens με τον εκρηκτικό ΝΙΝΟ, να μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και ξεχωριστές ερμηνείες. Η οικοδέσποινα της βραδιάς και ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, Γιώτα Τσιμπρικίδου, θα συναντήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη για να μιλήσουν για την καλλιτεχνική του πορεία, το «τρανταχτό» μουσικό του ξεκίνημα στο Fame Story του ΑΝΤ1, αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και γράψει σε άλλους καλλιτέχνες.

Καλεσμένος αυτής της ανατρεπτικής νύχτας θα είναι ο μεγάλος του λαϊκού τραγουδιού, Γιώργος Μαργαρίτης. Ο σπουδαίος εκπρόσωπος του είδους του, θα συναντηθεί για πρώτη φορά επί σκηνής με τον ΝΙΝΟ και μαζί, μέσα από μεγάλες επιτυχίες και ντουέτα, θα ενώσουν διαφορετικά μουσικά ρεύματα σε μια άρτια συνύπαρξη!

Το 14ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» και ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 προσκαλούν, γι΄ ακόμα μια φορά, τους ακροατές τους στην αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas του The Mall Athens, το απόλυτο μέρος με τα premium καθίσματα και τον Dolby Atmos® ήχο. Ετοιμαστείτε να ζήσουμε παρέα την πιο αξέχαστη μουσική εμπειρία, σε μια βραδιά που θα συνδυάζει τη μοναδική ενέργεια και σκηνική παρουσία του ΝΙΝΟ με το λαϊκό πάθος του Γιώργου Μαργαρίτη!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ζακλίν Σταματοπούλου - «Φεγγάρι μου θαλασσινό» (Acoustic Version)

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου | Όλα τα απογεύματα (Acoustic)

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!

Πάμε θέατρο.. "Ο ζηλιαρόγατος" στην Πάτρα | Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου