Ο Leon Bridges στο 4ο album του

LEON BRIDGES: ΤΟ 4ο ALBUM ΤΟΥ «LEON» ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


O βραβευμένος με GRAMMY καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ερμηνευτήςLeon Bridges, από το Τέξας μοιράζεται μαζί μας το 4ο album του«Leon», μέσω της Panik Records/Sony Music. Ξεκινώντας την εβδομάδα του στο θρυλικό Continental Club, στο Όστιν, ο Leon παρουσίασε στο κοινό τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από το album «Leon», καθώς και πολλές άλλες αγαπημένες επιτυχίες του.

Το album του αυτό έρχεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του single «Peaceful Place», του fan track «Laredo» και του «That's What I Love». Ηχογραφημένο και σε παραγωγή του Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Maggie Rogers) στο El Desierto, στα περίχωρα της Πόλης του Μεξικού, με συμπαραγωγή από τον Daniel Tashian (Kacey Musgraves) στο Nashville, το «Leon» περιλαμβάνει 13 singles που αναδεικνύουν την χαρακτηριστική αφήγηση του καλλιτέχνη και τo χαρακτηριστικό του είδος.

Το «Leon» θεωρείται το album για τη δημιουργία του οποίου ο ίδιος ο καλλιτέχνης αφιέρωσε πολύ χρόνο και στο οποίο εκφράζονται πολλά στοιχεία της προσωπικής του ιστορίας, αποτελώντας, έτσι, και την πιο «δυνατή» του δουλειά μέχρι σήμερα. Στο εν λόγω album βλέπουμε τον Leon να μας ταξιδεύει στους δρόμους που γνωρίζει καλύτερα, σε πολύ αγαπημένα του πράγματα και σε όλες αυτές τις αναμνήσεις που τον διαμόρφωσαν ως άνθρωπο. Έπειτα από έξι χρόνια προετοιμασίας, αυτός ο δίσκος είναι αναμφισβήτητα ο ίδιος Leon. Το «Leon» βασίζεται στην κληρονομιά των τριών προηγούμενων album του Leon Bridges, «Gold-Diggers Sound», «Good Thing» και «Coming Home», τα οποία έλαβαν υποψηφιότητες GRAMMY για το καλύτερο R&B album

Η κυκλοφορία του album συμπίπτει με τις εμφανίσεις του Leon στο Τέξας, εγκαινιάζοντας, έτσι, το «Leon Bridges: The Leon Tour» αυτό το Σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ ACL στο Όστιν. Έπειτα, η περιοδεία θα συνεχιστεί σε λιγότερο πολυσύχναστες αγορές του Τέξας, προτού ο Leon διασχίσει τη Βόρεια Αμερική, σε πόλεις όπως το Σικάγο, το Τορόντο, τη Νέα Υόρκη, το Νάσβιλ και άλλες και πριν ολοκληρωθεί με μια ειδική SOLD OUT συναυλία στο Dickies Arena στο Fort Worth, τη μεγαλύτερη headline συναυλία του Leon μέχρι σήμερα. Ο Leon είναι, επίσης, στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να δηλώσει ότι 1 δολάριο από κάθε εισιτήριο που θα πωλείται θα πηγαίνει στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα, The Big Good. Οι Hermanos Gutiérrez θα εμφανίζονται με τον Leon σε όλα τα προγραμματισμένα live, με τον Charley Crockett να είναι το άμεσο support στο Fort Worth. 

Leon Official Tracklist:
1. When A Man Cries
2. That’s What I Love
3. Laredo
4. Panther City
5. Ain’t Got Nothing On You
6. Simplify
7. Teddy’s Tune
8. Never Satisfied
9. Peaceful Place
10. Can’t Have It All
11. Ivy
12. Ghetto Honeybee
13. God Loves Everyone



 Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ζακλίν Σταματοπούλου - «Φεγγάρι μου θαλασσινό» (Acoustic Version)

Μια συναυλία ορόσημο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στο ασφυκτικά γεμάτο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 12 Οκτώβρη

Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου | Όλα τα απογεύματα (Acoustic)

13 χρόνια Panik: Το video από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων!

Πάμε θέατρο.. "Ο ζηλιαρόγατος" στην Πάτρα | Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου